Sanering bovengrondse stookolietanks

Wat is een bovengrondse mazouttank?

We spreken over een bovengrondse mazouttank wanneer deze niet ingegraven is. De tank is dus zichtbaar en ze is minstens langs twee zijden bereikbaar. Een bovengrondse mazouttank kan zowel buiten (in de tuin) als binnen (in de kelder) staan.

Laat je bovengrondse mazouttank goedkoop verwijderen

Dankzij onze ruime ervaring voeren we de sanering van elk type bovengrondse tank snel, efficiënt en bovenal goedkoop uit. Je kan 24u/24u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Een bovengrondse mazouttank verwijderen. Hoe werkt dat?

Het verwijderen van een bovengrondse stookolietank verloopt volgens een aantal stappen.

  • Eerst wordt de resterende inhoud uit de mazouttank verwijderd.
  • Wanneer de tank leeg is, wordt de binnenkant grondig gereinigd.
  • Na de reiniging wordt de tank in zijn geheel of in delen weggevoerd.

Wanneer het praktisch mogelijk is, dan voeren we de mazouttank steeds in één beweging af. Indien dit niet mogelijk blijkt (bijvoorbeeld omdat de deuropening te smal is), dan verschroten onze technici de mazouttank met een knabbelschaar. Om brandgevaar te vermijden gebeurt dit volledig vonkvrij.

Hoewel de verwijdering van een bovengrondse mazouttank niet altijd wettelijk verplicht is, kiest 90% van onze klanten ervoor om de tank weg te halen. Een gereinigde mazouttank heeft immers geen nut meer en de ruimte die vrijkomt kan opnieuw zinvol ingevuld worden.

Wat onze klanten over mazouttanksanering.be vertellen:

“Uitstekend werk geleverd met een professioneel team dat zeer efficiënt en proper werkt. Zij hebben de mazouttank geopend, gereinigd en dan opgevuld met een speciaal ecologisch schuim. Echt een aanrader.”

- Gerda 08/09/2020 -

“Ik wens niet teveel te betalen voor mijne oude stookolie tank te saneren. Dit was voor mij de goedkoopste en snelste oplossing!”

- Patrick 23/10/2020 -

“Het werk is vlot verlopen. Op een half uur was de klus geklaard. De afspraak wordt goed opgevolgd en men wordt goed op de hoogte gehouden. Na de betaling heb ik vrij vlot de nodige attesten ontvangen.
Ik zal jullie zeker aanprijzen bij anderen die een tank willen/moeten saneren.
Nogmaals bedankt voor de goede service!”

- Bart 08/12/2020 -